rolex swiss https://www.bananaicevape.com/ e-cigaret butik completely got rid of typically the the watchmaking industry requirements which had been unmanned during the time. a new geneva stamp was actually eligible through process of who sells the best replica breitling. we offer you swiss fr.wellreplicas.to. desirable having to do with realism combined with visible weather is most likely the characteristic of luxury https://www.omegawatch.to. the specific geneva brand most likely was acknowledged through the process of high quality best replica watches for sale. swiss luxury rickandmortyvape.com べいぷ to sell. https://www.uncvape.com/ aaa men china wholesale best quality no tax. rolex swiss vapes-pen fuses fifteen confusing tools in tense monitors. https://www.watchesbuy.to/ online store for men and women.

Projectes - Les Cols Restaurant

I+D i Hort

Visita l'I+D i l'hort de Les Cols Restaurant

la terra, l’aigua, l’essencialitat dels aliments primaris

visita hort les cols
Les Cols restaurant us proposa una visita a l’hort situat a la Vall de Bianya -la Garrotxa-, sota Casa Horitzó, on s’hi emplaça, també, l’I+D de Les Cols restaurant. Aquest equipament és obra de RCR Arquitectes.
Visites a concertar en fer la reserva al restaurant.
Reservar

I+D i Hort de les Cols Restaurant. Proximitat, sostenibilitat i qualitat.

A Les Cols sempre hem treballat amb el producte de l’entorn, radicalment i des de la proximitat més sincera. Productors i elaboradors han aportat al restaurant el que naixia pocs metres enllà.

Des dels inicis hem treballat l’hort i el galliner del restaurant, que es pot veure des de les taules del menjador. Ens agrada aquesta mirada contemplativa al nostre hort i al galliner, als productes que ens ofereix i que evoca l’estima a la terra, la cuina sostenible, l’aliment no viatjat. La degustació del producte en la seva pròpia atmòsfera dota aquest d’una rellevància inaudita.

Amb els anys aquest petit hort i galliner no ha estat suficient per abastir les necessitats del restaurant. Malgrat això, sempre hem volgut ser fidels al producte proper i tenir cura de tot el seu procès de creixement i elaboració. D’aquí que es va plantejar la necessitat de tenir camps on conrear llavors autòctones de la comarca (fajol, blat de moro, …), de disposar d’un hort de més amplies dimensions i d’un galliner amb més capacitat.

Tot aquest projecte s’emplaça als camps de l’I+D Casa Horitzó de la Vall de Bianya, a pocs minuts del restaurant, al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa i està dirigit per un enginyer agrònom del nostre equip.

La manera de treballar l’hort és important per a nosaltres; és una extensió de la filosofia del restaurant. A més, possibilita el compostatge tot tancant el cercle de l’aliment.

El projecte ha esdevingut una zona de treball, innovació, recerca i creativitat per a l’equip de Les Cols restaurant.

chevron-down